I-air Pro rendezvényekre
Az i-air PRO-ról


Az i-air PRO jelenleg az egyetlen mobilizálható egység a piacon, amely a MERV19 minősítésű levegőt szállítja közepes és nagy terekig minden szegmensben. Használható szállodákban és éttermekben, rendezvényközpontokban, sportlétesítményekben, irodahelyiségekben, kórházakban és klinikákon, oktatási létesítményekben stb.
A zárt térben töltött idő számos szennyeződésnek tesz ki minket! A láthatatlan szennyeződések veszélyt jelentenek! Hogy mik is ezek?
Legfertotlenito berles_iair

Mikrobiológiai szennyeződés
Ezek elsősorban BAKTÉRIUMOK, VÍRUSOK, PENÉSZGOMBÁK, de állati szőrből és nyálból is származhatnak. Számos forrásból származhatnak: emberi fertőzés, háziállatok, hulladéktárolók, HVAC rendszerek, konyhák és veszélyes mikrobák a kórházakban.

Részecskék (PM)
99%-uk szabad szemmel láthatatlan. Általánosan PM2,5 vagy PM10 néven ismert, szilárd és folyékony részecskék komplex keveréke a levegőben. A 10 mikronnál kisebb részecskék különösen veszélyesek! A szennyező anyagok forrása lehet ipari szennyezés, kipufogógázok, valamint mindennapi termékek és anyagok.

Illékony szerves vegyületek (VOC)
A szilárd anyagokból és folyadékokból kibocsátott gáznemű szennyező anyagok összetett csoportja. A VOC-k általános forrásai a rendszeresen használt termékek széles skálája, például festékek, tisztítószerek, építőanyagok, kozmetikai termékek és még sok más.

Az i-air PRO FS-ACT az egyetlen olyan technológia, mely mindhárom légszennyező anyagot megcélozza. Akár 600 m3 tisztított levegőt szállít óránként a szűrőtechnika és a semlegesítő kamra egyedülálló kombinációjával. És a legfontosabb: mindezt emberi jelenlét mellett! Nyugodtan megtart- hatja rendezvényét, dolgozhat munkatársaival az irodában, az i-air PRO a háttérben csendben és biztonságosan teszi a dolgát!

Működése
A beszívott levegő egy szénszűrő után bekerül a központi sterilizáló egységbe, ahol UV-A és UV-C fénnyel minden VÍRUST, MIKROBÁT megsemmisít. Ezután egy dupla HEPA szűrőn keresztül kerül vissza a megtisztított és szűrt levegő a térbe.