Tegyen meg mindent résztvevői, munkatársai biztonságáért
A 2020-as év feketével kerül bele a naptárunkba. A COVID a teljes tavaszi konferenciaszezont bedöntötte. Várva vártuk az őszt, hogy bepótoljuk a tavasszal lemondott rendezvényeinket, de sajnos még mindig bizonytalan a helyzet, most sem lehetünk biztosak abban, hogy a sok-sok munkával előkészített eseményt megrendezhetjük. Minden szervező rémálma, hogy pont az ő rendezvényén üti fel a fejét a vírus, de tehetünk-e ez ellen? A válasz: IGEN!
Fokozott elővigyázatossággal és tervezéssel biztonságossá tehetjük rendezvényünket, megóvhatjuk a résztvevőket és a munkatársainkat. A Multi-tainment Kft. professzionális levegősterilizáló berendezésével egész nap tiszta, szennyeződésektől és vírusoktól mentes levegőt biztosíthatunk a rendezvényteremben.

Bérelhető légfertőtlenítő

BÉRELHETŐ!
Professzionális ipari légfertőtlenítő berendezés
Az i-air PRO akár 600m3 levegőt képes megtisztítani óránként! És a legfontosabb: mindezt a résztvevők zavarása és veszélyeztetése nélkül teszi. Az ózongenerátoros- és egyéb jelenleg használt fertőtlenítő berendezésekkel ellentétben az i-air PRO teljesen biztonságos, semmilyen egészségre ártalmas anyagot nem bocsát ki működés közben, tehát egész nap észrevétlenül teszi a dolgát.i-air pro bérlés

i-air pro bérbeadás

Néhány referencia képekben

levegő fertőtlenítés rendezvényen
légfertőtlenítő bérbeadás
legfertotlenito berles
levego sterilizalas rendezveny

Videó: Az i-air PRO a Portfolio rendezvényénTovábbi információk, ajánlatkérés


A közös sikerünk záloga: 20 év tapasztalat!