Multi-tainment - Egészségvédelem
Tegyen meg mindent szerettei, résztvevői, munkatársai biztonságáért
A 2020-as év feketével kerül bele a naptárunkba. A COVID a teljes tavaszi konferencia- és esküvő szezont bedöntötte. Várva vártuk az őszt, hogy bepótoljuk a tavasszal lemondott rendezvényeinket, de sajnos még mindig bizonytalan a helyzet, most sem lehetünk biztosak abban, hogy a sok-sok munkával előkészített eseményt megrendezhetjük. Minden szervező rémálma, hogy pont az ő rendezvényén üti fel a fejét a vírus vagy akár a várva várt esküvőn a rokonaink, barátaink között terjed el a kór. De tehetünk-e ez ellen? A válasz: IGEN!
Fokozott elővigyázatossággal és tervezéssel biztonságossá tehetjük rendezvényünket, megóvhatjuk rokonainkat, barátainkat, résztvevőinket. A Multi-tainment Kft. professzionális levegősterilizáló berendezésével egész nap tiszta, szennyeződésektől és vírusoktól mentes levegőt biztosíthatunk a rendezvényteremben.

Bérelhető légfertőtlenítő
Légfertőtlenítő bérlés esküvőre

BÉRELHETŐ!
Professzionális ipari légfertőtlenítő berendezés
Az i-air PRO akár 600m3 levegőt képes megtisztítani óránként! És a legfontosabb: mindezt a résztvevők zavarása és veszélyeztetése nélkül teszi. Az ózongenerátoros- és egyéb jelenleg használt fertőtlenítő berendezésekkel ellentétben az i-air PRO teljesen biztonságos, semmilyen egészségre ártalmas anyagot nem bocsát ki működés közben, tehát egész nap észrevétlenül teszi a dolgát.
Letölthető prospektus itt

i-air pro bérlés

i-air pro bérbeadás
Néhány referencia képekben

levegő fertőtlenítés rendezvényen
légfertőtlenítő bérbeadás
legfertotlenito berles
levego sterilizalas rendezveny
Légtisztító bérlés esküvőre
Légfertőtlenítő bérlés szálloda
Levegő tisztító bérlés
Levegő sterilizáló bérlés
Levegőtisztiító esküvőre
Légtisztító bérelhető esküvőkre

Videó: Az i-air PRO a Portfolio rendezvényén
Olvassa el cikkünket is!

További információk, ajánlatkérés


A közös sikerünk záloga: 20 év tapasztalat!