Saját fejlesztésű levegősterilizálók
Saját fejlesztésű rendezvényfertőtlenítő

Megalkottuk a mobilizálható, nagyteljesítményű légfertőtlenítőt, mely minden rendezvényt biztonságossá tesz! A megbízható, egyszerűen kezelhető és 100 nm-es (300m3/h) teremméretig használható. Két sebességfokozattal rendelkezik, ezért ennél kisebb termek kiszolgálását is rábízhatja!

Egyedi légtisztító bérlés
60W UV-C teljesítmény

A speciálisan kialakított légcsatornákba elhelyezett UV-C fényforrások elegendő ideig érintkeznek a csatornán áthaladó baktériumokkal és vírusokkal ahhoz, hogy biztosan szétroncsolják azok DNS-ét, így a gépből szennyező és fertőző mikrobák nem jutnak ki. A speciális, ózonmentes lámpák teljesen zárt rendszerben működnek, így a külvilág felé semmilyen káros anyagot, illetve fényt nem bocsátanak, a készülék teljesen biztonságosan használható emberi jelenlét mellett is!

Bérelhető levegősterilizátor
Részecske- és páraszűrők

Három speciális szűrővel rendelkezik a gép: az első egy aktív szénszűrő, mely megköti a pára egy részét és a kellemetlen szagokat. A bemeneti oldal tartalmaz egy durvább porszűrőt, melynek feladata a gép védelme és az nagyobb részecskék kiszűrése. A kimeneti oldalon egy E12 EPA szűrő található, mely a 2,5 mikronnál kisebb részecskék 99,5%-át képes kiszűrni, így a gépből már csak tiszta, fertőtlenített levegő juthat ki. A készülék opcionálisan illatpatronnal is felszerelhető, így a fertőtlenítéssel egyidőben illatosíthatjuk is a levegőt a 8 különböző illat valamelyikével. Az illatpatron használatával arról is bizonyosságot kapunk, hogy mindenhova eljut a teremben a sterilizált, tiszta levegő.
A készülék bérelhető, illetve meg is vásárolható, egyelőre csak megrendelésre készítjük. Ezen kívül egyéb, irodába, rendezvényre és otthonra való készülék megtervezését, legyártását és a szükséges tanúsítványok beszerzését is vállaljuk! Ajánlatot a kapcsolat menüpontban kérhet.

Egyedi légfertőtlenítők gyártásaDesign légtisztítók tervezése és gyártása
A 300 m3/h teljesítményű gépet családi összejövetelekre is ajánljuk, méretei (70 x 80 x 50 cm) személyautóval történő szállítását is lehetővé teszik. További információk, foglalás a Kapcsolat menüpontban kérhetők.