Honeywell levegőanalizátor
Levegőminőség monitor

Az idejének akár 90%-át az otthonában, irodájában, járművében vagy más nyilvános helyen tölti. Tanulmányok azt mutatják, hogy a beltéri levegő sokkal szennyezettebb, mint a kültéri levegő. A levegő befolyásolja testi- és lelki egészségét.

A Honeywell levegőminőségfigyelő (HAQ) lehetőséget kínál arra, hogy megismerje és megtanulja, mi van a levegőben, amelyet belélegez. Ezzel a kényelmes, kompakt eszközzel megmérheti az Ön körül lévő levegőben található leggyakoribb szennyező anyagok és allergének mennyiségét, beleértve a szén-dioxidot (CO2), a por részecskéket (PM2,5), a formaldehidet (HCHO) és az összes illékony szerves vegyületet (TVOC), ezen kívül méri a páratartalmat és a hőmérsékletet. A HAQ “Intelligencia mennyiségi százaléka” (IQ%) valós időben mutatja azt is, hogy a levegő minősége hogyan befolyásolja kognitív képességeit. A jellegzetes, díjnyertes dizájnnal rendelkező HAQ elegáns és hordozható. A mobiltelefon alkalmazás segítségével bárhol, bármikor ellenőrízheti a környezeti levegő minőségét és megte- heti a megfelelő intézkedéseket az Ön és az Ön számára fontos emberek védelme érdekében.

Levegő összetétel figyelése
HAT KÜLÖNBÖZŐ BELTÉRI LEVEGŐMINŐSÉGI TÉNYEZŐ MÉRÉSE
A mérések között szerepel a CO2, PM2.5, HCHO, TVOC, hőmérséklet, páratartalom, és az egyedülálló Honeywell IQ%.
Levegőanalizátor a Honeywelltől
HONEYWELL SZABADALMAZTATOTT IQ% ALGORITMUS
Az érzékelők és a szabadalmaztatott algoritmus segítségével a Honeywell IQ% elmondja, hogy a környezeti levegő hogy befolyásolja kognitív képességeit.
Levegőanalizálás mobiltelefonról
MOBILTELEFONRÓL BÁRHONNAN, BÁRMIKOR ELÉRHETŐ
Ellenőrizze otthonában vagy munka- helyén a levegő minőségét, mielőtt oda-érne, egyszerűen az okostelefon mobilappjával.
Levegőanalizátor applikáció
Ellenőrizze a levegő minőségét, mielőtt odaérne!

Használja a mobilalkalmazást, hogy ellenőrizze a levegő minőségét otthonában vagy munkahelyén, mielőtt odaérne! A készülék wifi kapcsolat segítségével bárhonnan és bármikor elérhető és megtekinthetőek a mért eredmények. Így akár szülei, nagyszülei, gyermekei levegőjét is folyamatosan nyomon követheti és szükség esetén tehet a biztonságukért!

Védje meg szeretteit!


Honeywell
Otthoni légszennyezettség mérő
A készülék korlátozott darabszámban még elérhető!

Ára: 119 990 Ft (94 480 Ft + 27% ÁFA) helyett 99 990 Ft (78 732 Ft + 27% ÁFA)

Szállítás: Magyarország területén ingyenes, 24 órán belül, raktárról!
Garancia: 12 hónap
                    

Multi-tainment Kft.