Biztonságos rendezvények | Multi-tainment - Rendezvénytechnika Budapest

Covid-19

Most nem technikáról fogok írni, hanem egy helyzetről, ami sajnos elkerülhetetlen volt. A konferenciaturizmus és rendezvényipar köztudottan időszakos szakma, a tavaszi és őszi időszakokon kívül a cégek túlélésre állnak be, arra, hogy kihúzzák addig, amíg a következő szezon elkezdődik és újra bevételre tehetnek szert. A koronavírus a lehető legrosszabbkor jött. A tavaszi szezon indulásakor ért hozzánk, ezzel rengeteg céget a csőd szélére sodorva. A szezonon kívül ugyanúgy megvannak havi fix költségek, mint a rezsi, bérek, díjak, hiteltörlesztés, stb. Azt, hogy ezeket járvány miatt kiesett bevételek nélkül ki meddig tudja fizetni, főként azon múlik, hogy az adott cég mióta van a piacon és mennyire sikeres. A technikai szolgáltatok többsége folyamatos beruházásokra kényszerülnek, ahhoz, hogy lépést tarthassanak az igényekkel, tehát a cashflow-juk elég csekély, néhány hónapnál tovább nem tartanak ki a készletek.

Jelenleg már talán túl vagyunk a járvány csúcspontján és hamarosan elkezdhetünk újra rendezvényeket szervezni. Viszont valami megváltozott.. Mostantól nem elégedhetünk meg annyival, hogy igen, jól sikerült a rendezvény, hanem arra is gondolnunk kell, sőt tennünk is kell érte, hogy a megrendelőink, résztvevőink, munkatársaink és alvállalkozóink is biztonságban legyenek, az építéstől a bontásig.
Ezért döntöttem úgy, hogy az egészségvédelem pártjára állva olyan eszközök kereskedelmét és bérbeadását veszem be a palettánkba, mellyel segíthetünk az embereknek legyőzni a járványt. Az első, és legfontosabb a rendezvénytermek, éttermek, üzletek levegőjének folyamatos fertőtlenítése és tisztítása. Erre fejlesztették ki Hollandiában (főként amerikai alkatrészekből) az i-air névre keresztelt ipari légfertőtlenítő gépet, mely UVA és UVC lámpával, HEPA és por szűrőkkel képes kiszűrni a levegőben lévő por- és VOC (mikrobiológiai, illékony szerves vegyületek) 99,9%-át. Az amerikai MERV 19 minősítéssel rendelkezik a gép, amiről annyit kell tudni, hogy a legmagasabb MERV a 20-as, ami már a sterilszobák minősítése. A jelenleg forgalomban kapható hasonló célra ajánlott eszközök maximum 11-13-as minősítéssel rendelkeznek! Az értékesítés mellett rendezvényekre bérleti konstrukcióban is tudjuk az eszközt biztosítani.
I-air bérlés

Az Egészségvédelem menüpontban megtalálhatják az eszköz adatlapját.

                    

Multi-tainment Kft.