professzionális légtisztító | Multi-tainment - Rendezvénytechnika Budapest
professzionális légtisztító

Biztonságos rendezvények

Jelen helyzetben a rendezvényszervezők dolga többszörösen is nehéz. A koronavírus lenullázta a rendezvények számát, a bel- és külföldi konferenciaturizmus március óta áll, augusztusig a kormányrendelet tiltása miatt, azóta pedig a nagyon bizonytalan helyzet miatt. Jelenleg is a járvány második hullámának betörése fenyeget, napi közel ezer új fertőzöttel. Ebben a helyzetben természetes, hogy nehéz résztvevőket toborozni, bármilyen érdekes és aktuális témáról is szóljon konferenciánk.

Viszont egy jó hírem is van minden rendezvény- és esküvőszervezőnek!

Lehet biztonságos rendezvényt szervezni! A legfontosabb, hogy megakadályozzuk, hogy a rendezvényünkön felüsse a vírus a fejét, mivel emelt kockázatot jelent, amikor akár több száz ember egész nap egy légtérben van. De mivel is tehetjük biztonságossá rendezvényünket?

1. Vigyázzunk munkatársainkra és ezzel résztvevőinket is megóvhatjuk. Lehetőség szerint végeztessük el munkatársainkon a vírustesztet. Ők érintkeznek a legtöbbet résztvevőinkkel, tehát nagyon fontos, hogy ők se fertőzzenek! Adjunk nekik maszkot és kesztyűt.

2. Helyszín előkészítése. Nagyon fontos, hogy a rendezvényünket megelőző napon lehetőség szerint "pihentessék" a termet, azaz ne legyen másik rendezvény. Ha ez nem megoldható, akkor egy éjszakai ózongenerátoros fertőtlenítést és szellőztetést javaslunk. A terem berendezéseinek fertőtlenítő tisztítását is mindenképp kérjük a helyszíntől! A rendezvény közben is fontos, hogy a kiemelten veszélyt jelentő tárgyak (kilincsek, széktámlák, asztalok) fertőtlenítve legyenek.

Az egészséges levegőért is sokat tehetünk! Állítsunk be egy i-air Pro levegő sterilizálót a terembe, mely 600 m3 levegőt képes megszűrni és fertőtleníteni óránként. Az egyik legnagyobb fertőzési forrás a zárt térben terjedő, emberek által kiköhögött/kitüsszentett vagy akár csak kilélegzett nyálcseppeken/orrváladékban megbúvó vírusok, melyek órákon keresztül is keringhetnek észrevétlenül a levegőben!!
3. Alakítsuk ki úgy a helyszínt, hogy tartható legyen legalább 1,5 méter távolság a résztvevők között. Ez vonatkozik a regisztrációra, az ültetésre és a cateringre is! A távolság betartása érdekében jelöljük is ezt olyan helyeken, ahol kényszerűségből közelebb kerülhetnek egymáshoz, mint például a regisztráció, svédasztal vagy kávépult.

4. A catering esetében ügyeljünk az ételek útjának átláthatóságára és előre csomagolhatóságára, a svédasztalnál csak és kizárólag a személyzet érintkezhessen az ételekkel, ill. teremtsük meg annak lehetőségét, hogy a kávé, ebéd, stb. elfogyasztását résztvevőink - igény esetén - elszeparáltan megtehessék.

5. Szűrjük a rendezvényre érkezőket. Modern, megbízható technikai rendszer hivatottak arra, hogy automatikusan, akár több ember lázát mérjük párhuzamosan, a mérés dokumentálható, képi rögzítéssel együtt visszakereshető.

6. Érintkezésmentesség. A regisztrációs folyamatot már on-line is elvégezhetjük, kerüljük a helyben kitöltendő vagy aláírandó nyomtatványok, kérdőívek kitöltését.

7. Fertőtlenítés és védekezés biztosítása
Helyezzünk ki fertőtlenítő állomásokat, ezzel is felhívva a résztvevők figyelmét a fertőtlenítés fontosságára. A rendezvényünkre érkezőket kérjük meg a maszk viselésére, illetve biztosítsunk maszkokat azoknak, akik esetleg e nélkül érkeznek.

A fentiek protokoll betartásával BIZTONSÁGOS RENDEZVÉNYEKET szervezhetünk!

Bármilyen kérdés/kérés esetén szívesen állunk rendelkezésre!

Multi-tainment Egészségvédelem