Egészségvédelem | Multi-tainment - Rendezvénytechnika Budapest

Egyedi légfertőtlenítő

Megterveztük és elkészítettük a mindenki által elérhető árú, 250/300 m3/h teljesítményű levegő fertőtlenítőnket, melyet maximum 100 nm-es helység levegőjének fertőtlenítésére ajánlunk. A tervezéskor figyelembe vettük a könnyű szállíthatóságot és az egyszerű kezelhetőséget. Így a készülék normál személyautóval is szállítható és nem szükséges hozzá technikai személyzet! A levegő tisztításáról egy szén- és két porszűrő (melyből az egyik E12 EPA), míg a fertőtlenítésről 4 db 15W zárt rendszerben működő, ózonmentes UV-C cső gondoskodik. Hangnyomás: kb. 48/62 dB (3m). További információk itt.

Bérelhető légfertőtlenítő

Honeywell légszennyezettség mérő

Cégünknél elérhető raktárról a Honeywell professzionális levegőminőség monitora! Mire is jó ez az eszköz? Folyamatosan monitorozza a lakásunkban, irodánkban lévő levegőben található káros anyagokat, melyek magas koncentrációban rövid távon allergiás reakciókat, mint például szemkönnyezés, torokkaparás, tüsszögés, orrnyálkahártya duzzanata, hosszú távon pedig komolyabb betegségeket is okozhatnak. Mik ezek pontosan? Íme egy összefoglaló táblázat:

Levegő_káros_anyagok

A készülék a fenti adatokat gyűjti és megjeleníti az érintőkijelzőjén, valamint az ingyenes letölthető Android/iOS app segítségével Ön bárhonnan és bármikor megtekintheti az aktuális értékeket, illetve akár egy hónapra visszamenőleg is grafikonok segítségével.

Egy ajándék ötlet Karácsonyra: aggódik idős szüleiért? Ajándékozza meg őket egy ilyen készülékkel és telefonja segítségével a távolból vigyázhat rájuk! Ha bármelyik érték átlépi az egészséges szintet, az app pirosra vált és Ön tudni fogja, hogy valamit tennie kell! Általában elég ilyenkor egy kiadós szellőztetés, ill. néhány jól megválasztott szobanövény is segíthet a szén-dioxid visszaszorításában ill. a formaldehidek és illékony szerves vegyületek tartós csökkentésében.


Honeywell_levegőminőség_monitor

A készülékről további információ, vásárlás
                    

Multi-tainment Kft.